آنالیز کلی و تعیین رتبه سایت با الکسا ALEXA

رتبه سایت الکسا

یکی از سایت هایی که اطلاعاتی از وضعیت سایت شما به اطلاعتان می رساند alexa – الکسا می باشد که تعداد بک لینک های ورودی به سایت و کلمات کلیدی سایت رقبا و مقایسه با سایت های مشابه ، مقدار ورودی کاربران در روز و مدت زمان حضور آنها در وب سایت و … را به صورت دقیق ارائه می دهد.

بخشی از خدمات الکسا به صورت رایگان می باشد و همچنین ابزار هایی برای سئو با دریافت هزینه به شما ارائه می دهد که می توانید با آنها سایت خود را بهینه سازی نمایید.

رتبه سایت در الکسا

اما الکسا بیشتر برای رتبه بندی سایت ها در دنیا و کشور محل فعالیت سایت شناخته می شود.این سایت با بررسی کلیه وبسایت ها رتبه هر کدام را مشخص می کند و لیستی از برترین آنها را در دنیا و ایران ارائه می دهد.

قبل از اینکه کار با سایت الکسا را شروع کنید باید حتما سایت شما در موتور جستجوی گوگل ثبت شده باشد.

روش کار با الکسا

روش کار با وبسایت الکسا اصلا پیچیده نیست. برای استعلام رتبه و شرایط سایت خود ابتدا باید آدرس Alexa.com را وارد کنید و پس از این کار وارد صفحه اصلی سایت شدید در قسمت پایین صفحه سمت راست ، browse top sites می توانید آدرس سایت خود را وارد کنید و سپس با کلیک روی دکمه find پس از چند ثانیه اطلاعات کاملی از سایت شما ارائه می شود.

البته برای راحتی استفاده از الکسا می توانید افزونه مرورگر این سایت را نصب کنید و آن را در قسمت تولبار مرورگر فایرفاکس یا کروم فعال نمایید. در این صورت وارد هر سایتی که می شوید می توانید رتبه آن را در هر لحظه مشاهده نمایید.

تعیین رتبه سایت در الکسا alexa

بررسی آنالیز ارائه شده الکسا alexa

اطلاعاتی که به شما پس از آنالیز سایت ارائه می شود شامل موارد زیر می باشد

ابتدا در بالای لیست کلماتی که سایت شما شناس بالا آمدن در گوگل ، کلماتی که سایت شما نسبت به رقبا کمبود دارد و کلماتی که خیلی راحت می توانید در صفحه اول گوگل قرار بگیرید شمارش و نوشته شده اند.

درصد جستجوی سایت

در ادامه درصد جستجوی سایت شما و میانگین جستجوی رقبا نوشته شده است و در صورتی که این درصد برای شما از میانگین پایین تر باشد حتما باید روی سئو سایت کار کنید. در قسمتی دیگر سایت های مشابه و در واقع رقبای شما ذکر شده اند.

این وب سایت ها نزدیک ترین سایتها به سایت شما از نظر کلمات کلیدی و جایگاه و رتبه بندی کلی در گوگل هستند.

کلمات کلیدی جستجو شده

در ادامه می توانید کلمات کلیدی که بواسطه جستجوی آنها سایت شما بیشتر دیده شده است را مشاهده نمایید.

در بخش دیگری از سایت الکسا درصد ورودی از طریق جستجو ، شبکه های اجتماعی و یا وب سایت هایی که بیشترین نرخ ورودی کاربر را از آنها دریافت می کنید بیان شده است.

این اطلاعات به شما کمک می کند که ضعف سئو وب سایت خود را در هر زمینه ای بشناسید و برطرف کنید. در قسمت audience overlap که به صورت یک نمودار ارائه شده است سایت هایی که مخاطبانی مشابه با مخاطبان شما و درصد مخاطبان مشترک داشته اند را به صورت دقیق نوشته است.

رتبه سایت

مهم ترین کاربرد الکسا که حتی برخی از شرکت ها برای خدمات آن تبلیغات می کنند رتبه بندی الکسا می باشد. این رتبه بندی ، برای تمام سایت ها در جهان انجام می شود و به نوعی اعتبار و ارزش یک سایت را نشان می دهد.

در دو حالت رتبه سایت ارائه می شود یک حالت در کل جهان و در حالت دوم رتبه در کشوری که در آن سکونت دارید.  هرچه رتبه ها پایین تر باشد سایت شما بهینه تر و معتبر تر است ، معمولا برای یک وب سایت خوب رتبه جهانی باید زیر 100 هزار باشد و رتبه در ایران هم در صورتی که زیر 1000 باشد یعنی اینکه وبسایت مناسبی طراحی و سئو شده است.

جهت مطالعه بیشتر :روش های افزایش بازدید سایت

رتبه سایت

کاهش رتبه سایت الکسا

برخی از شرکت ها با تبلیغات کاهش رتبه الکسا سعی در فریب شما را دارند ، آنها با روش های سیاه و تقلب این رتبه را کاهش می دهند و اصلا هم در سئو شما هیچ تاثیری ندارد و پس از مدتی رتبه به مقدار واقعی خود باز می گردد.

این نکته را باید بدانید که سئو خوب ، رتبه خوب و شرایط بهینه سایت می تواند رتبه الکسا را بهبود ببخشد ولی رتبه خوب در الکسا تضمینی برای شرایط خوب سایت نیست.

بررسی وضعیت سایت با الکسا

در بخش های دیگر می توانید کشور کاربرانی که از سایت شما بازدید کرده اند را نیز ببینید همچنین میزان بازدید روزانه و میانگین مدت زمان بازدید کاربران مشخص شده است.

مواردی که معرفی کردیم کاملا به صورت رایگان در اختیار شما قرار می گیرد و نیازی نیست که هزینه ای برای آنها بپردازید.

الکسا یک ابزار هوشمند و تحلیلی برای بررسی وضعیت سایت می باشد ، مزایای استفاده از آن بی شمار است و شما می توانید سایت خود را به خوبی بشناسید و نسبت به کمبود ها و نقاط ضعف سایت اقدامات لازم را برای سئو انجام دهید.

بهترین راه برای اطلاع از نحوه بهینه سازی سایت این است که ایرادات موجود در آن را پیدا کنید و الکسا این کار را برای شما انجام می دهد.

آنالیز سایت و وضعیت سئو

مقالات پیشنهادی جهت مطالعه و افزایش اطلاعات شما :

2 پاسخ
  1. آکادمی نیلا
    آکادمی نیلا گفته:

    سلام. من دامنه سایتم رو تازه عوض کردم. به همون هاستی که دامنه قبلی بهش وصل بوده، وصل کردم و همه مطالبم رو تغییر لینک دادم. چقدر طول میکشه که رتبه اش بالا بیاد؟ پیج آتوریتی اون دامنه، 21 بود. الان واسه این دامنه جدیده، 1 هست.

    پاسخ
    • seobehine
      seobehine گفته:

      سلام و وقت بخیر
      کلا تغییر دامنه کار جالبی نیست. چون دامنه قبلی فعال بوده و در موتورهای جستجو اعتبار کسب کرده و گوگل سایت شما رو به اون اسم میشناسه. اما معمولا حدود 2 ماه طول میکشه تا دامنه جدید رو گوگل بشناسه. ابتدا این نکته رو به خاطر داشته باشید که بالا بودن اتوریتی دامنه نمیتونه تضمینی بر کسب رتبه خوب در گوگل باشه. اما زمانی که سایت رتبه خوبی رو کسب کنه کم کم اتوریتی و پیج رنک هم بالا میرن. پس بهتره فعلا به پیج اتورینی فکر نکنید چون شمارو ناخودآگاه به سمت خرید بک لینک میبره و مشکلاتی رو برای سایتتون ایجاد می کنه. اگر ریدایرکت رو در فایل htaccess. بصورت صحیح انجام داده باشید ، ظرف نهایتا 3 ماه به جایگاه قبلی برمی گردید. دامنه قبلی که داشتید چی بوده؟ اون رو هم تمدید کردید مجددا؟

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *