تاثیر منفی لینک های شکسته در سئو
معمولا لینک های شکسته زمانی که یک url یا لینک به اشتباه در سایت قرار می گیرد ، یا آدرس لینک های موجود تغییر می کند ، به وجود می آیند و تاثیر منفی و بدی در سئو سایت دارند تا جایی که می توانند جایگاه سایت در گوگل را با خظر مواجه کنند. هنگامی که کاربران یا خزنده های موتور جستجو در حال بازدید سایت هستند و بر روی لینک های شکسته کلیک می کنند ، با یک صفحه 404 برخورد می کنند و همین مسئله موجب توقف در ادامه مسیر آنها می شود که در نتیجه کاهش بازدید صفحات و زمان حضور آنها روی سایت موجب افت رتبه سایت و اعتبار سایت می شود.
لینک شکسته چیست؟
لینک های شکسته ( broken links ) پیوندهایی هستند که برای بازدید کنندگان پیام عدم وجود صفحه هدف را ارسال می کنند و فقط محدود به لینک های داخلی هم نیستند و این شامل لینک های خارجی که تغییر کرده اند یا آدرس مورد نظر حذف شده نیز می باشد.
در لینک های داخلی شما تسلط و آگاهی کافی را از زمان تغییرات دارید و بلافاصله می توانید اقدامات لازم را انجام دهید. اما لینک های خروجی که شما به صفحاتی غیر از دامنه خود می دهید ، می توانند کمی دردسر ساز باشند ، چون معمولا شما از تغییر صفحه و آدرس آنها مطلع نمی شوید.
پیوندهای شکسته نه تنها آزار دهنده است بلکه می تواند به تلاش هایی که برای سئو انجام داده اید نیز آسیب برساند. نه فقط کاربران بلکه موتورهای جستجو به شدت از لینک شکسته متنفر هستند.
مقاله پیشنهادی که به وب سایت شما کمک خواهد کرد: روش های لینک سازی صحیح برای بهبود سئو
تاثیرات منفی لینک ناقص
یکی از راه های رتبه بندی سایتها در موتورهای جستجو ، خزیدن ربات ها در صفحات سایت می باشد. اگر لینک های ناقص یا شکسته در وب سایت شما وجود داشته باشد ، می تواند خزنده موتور جستجو را از بررسی و ایندکس سایت شما منصرف نماید یکی از اولین کارهایی که متخصصین سئو ما در سئوبهینه انجام می دهند ، یافتن هرگونه لینک خراب و رفع آنهاست.
خطای 404 موجب می شود که کاربران به جای اینکه از صفحات دیگری در سایت شما بازدید کنند ، به وب سایت های دیگر مراجعه کنند. یعنی نتوانسته اند اطلاعات مورد نیاز خود را از وب سایت شما دریافت کنند که این عامل منفی در تجربه کاربری خواهد بود. هنگامی که بازدید کنندگان وقت کمتری را در سایت شما می گذرانند ، موتورهای جستجو به این نتیجه می رسند که وب سایت شما تجربه کاربری خوبی را ارائه نمی دهد و در نهایت سایت به رتبه پایین تری تنزل می یابد.
بالا رفتن میزان Bounce rate
وجود صفحات 404 میزان bounce rate سایت را افزایش می دهد. این فاکتور با زمانی که بازدید کنندگان در صفحه شما می گذرانند رابطه مستقیم دارد و در صورتی که میانگین زمان حضور کاربر روی سایت ، مناسب نباشد ، افت رتبه در گوگل را به دنبال دارد.
هنگامی که بازدیدکنندگان ناراضی در سایت خود داشته باشید و آنها سریعا وب سایت شما را ترک کنند در نتیجه bounce rate بالاتر خواهد رفت.
بنابراین ، بسیار مهم است که بازدید کنندگان را هنگام بازدید از سایتتان با ارائه یک تجربه کاربری خوب راضی نگه دارید ، پس هرگز آنها را به سمت لینک های شکسته سوق ندهید.
وقتی گوگل می بیند که بازدید کنندگان در عرض چند ثانیه پس از ورود به سایت ، صفحه را ترک می کنند ، فرض می کنند که بازدید کنندگان آنچه را که می خواستند پیدا نکردند و این ضربه بدی به رتبه و جایگاه و اعتبار سایت شما خواهد زد.
افت رتبه در گوگل
عامل دیگری که در رتبه بندی سایت در گوگل تأثیر می گذارد عدم ایندکس شدن صفحه شما است. وقتی خزنده های گوگل به یک لینک شکسته می رسند ، را می توان به ضربه زدن به دیوار آجری تشبیه کرد. لینک شکسته همان کاری را با خزنده ها می کند که دیوار آجری با ضربه وارد شده و این یعنی توقف در روند ایندکس شدن صفحات سایت.
گوگل از عنکبوتهای خود برای خزیدن در کل سایت خود برای جمع آوری اطلاعات با ارزشی که به موتورهای جستجو می گوید صفحه شما در مورد چیست ، استفاده می کند.
روش شناسایی لینک های شکسته در سایت
اگر یک سایت کوچک با تعداد صفحات کم دارید ، به راحتی می توانید لینک های درون صفحات را بررسی کنید و در صورت هرگونه مشکلی آنها را برطرف نمایید. اما در صورتیکه یک سایت بزرگ با تعداد صفحه های زیاد دارید باید از نرم افزارها و ابزارهای آنلاین بررسی لینک های صفحات سایت استفاده کنید.
خیلی سخت است که تک تک لینک های وب سایت خود را به صورت دستی بررسی کنید . برای این کار ما به شما سایت brokenlinkcheck.com را معرفی می کنیم.
این سایت شما کمک می کند تا پیوندهای شکسته وبسایت خود را رصد کنید و پس از شناسایی ، اقدام به حذف لینک های ناقص و مشکل دار نمایید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.