بروزرسانی الگوریتم کافئین گوگل

بروزرسانی الگوریتم کافئین گوگل

درسال 2009 ، الگوریتم کافئین توسط گوگل با هدف رتبه بندی بهتر و ایندکس بیشتر صفحات وب در این موتور جستجو راه اندازی شد و در سال 2010  رسما تکمیل و معرفی گردید. حتی امروزه نیز کافئین گوگل در حال ارتقا و بهبود است. برخلاف به روزرسانی های قبلی الگوریتم های گوگل ، کافئین جهت بهبود ساختار و معماری موتور جستجو بود. به جای ایجاد تغییرات جدید در سیستم فعلی ، گوگل  تصمیم گرفت به منظور دستیابی به سرعت بیشتر ، نمایه سازی بهتر و نمایش مناسب تر نتایج جستجوی به کاربران ، یک سیستم کاملا به روز ارائه نماید.

معمولا پس ازهربار  بروزرسانی برنامه های نرم افزاری ، یک یا دو ویژگی جدید به آنها اضافه می شود، با گذشت زمان و افزایش این بروزرسانی ها ، احتمال بالا رفتن بی نظمی در سیستم افزایش می یابد. به همین منظور گوگل به منظور دستیابی به نتیجه بهتر ، فن آوری جدیدی را از پایه طراحی نموده و جایگزین سیستم قبل کرده است.

کافئین گوگل چیست؟

هنوز کاملا مشخص نیست که کافئین گوگل برای رقابت با موتور جستجوی بینگ ( ارتقای msn به bing توسط مایکروسافت(  انجام شده و یا یکی از مراحل تکامل گوگل بوده است. اما به جرات می توان گفت که این الگوریتم آغازگر نسل جدید موتور جستجوی گوگل است.

Google caffeine یک بروزرسانی ساده ، مانند الگوریتم های پاندا ، پنگوئن و … نیست که بر نتایج جستجو تاثیر می گذارد ، بلکه تغییر در ساختار خود گوگل می باشد.

در حالی که ساختار قدیمی گوگل تعداد کمتری نتیجه جستجو را شامل می شد و وب سایت های جدید با سرعت کمتری ایندکس می شدند ، اما کافئین این وضعیت را تغییر داد. ظرفیتی که گوگل برای ارتقای این الگوریتم در نظر گرفته بیش از 100 میلیون گیگابایت است که نشان می دهد چه دیتاست عظیمی را در برمیگیرد.

کافئین گوگل ، ارتباط نزدیکی با الگوریتم مرغ مگس خوار دارد. با این تفاوت که کافئین ساختار خود موتور جستجو را بهبود داده ، اما رونمایی مرغ مگس خوار در سال 2013 برای بهبود سرعت ، دقت و ارتباط نتایج ، تشخیص زبان با هدف نمایش بهترین نتایج موجود به کاربران انجام شد.

مقاله پیشنهادی جهت افزایش اطلاعات تخصصی شما: معرفی الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل

کافئین چه تاثیری در نتایج جستجوی گوگل داشته است؟

بروزرسانی کافئین ، موجب تغییری در رتبه بندی نتایج نمی شود ، بلکه تعداد نتایج ، سرعت فهرست و ارتباط نتایج را افزایش می دهد و این قابلیت را ایجاد کرده که پادکست ها ، تصاویر ویدئو های بیشتری در نتایج ظاهر شوند. سرعت ، ارتباط جستجو با نتیجه نماش داده شده و افزایش تعداد لینک هایی که به ازای هر بار جستجو ارائه می شوند ، 3 تاثیر اصلی کافئین بر گوگل است.

افزایش سرعت

افزایش سرعت هدف اصلی کافئین بود. به طوری که نمایش نتایج جستجو ، دو برابر سریعتر از حالت قبل است. اما این ارتقای سرعت فقط در بارگزاری سریع نتایج نیست، بلکه به سرعت گوگل در یافتن یک صفحه جدید در وب و فهرست بندی آن نیز کمک می نماید. اگر دقت کرده باشید پس از جستجوی یک عبارت در گوگل در بالای اولین لینک ، گوگل زمان ارائه نتیجه را نمایش می دهد که معمولا زیر یک ثانیه است و این همان تاثیر کافئین در بالا رفتن سرعت گوگل به منظور نمایش حجم وسیعی از اطلاعات به کاربر است.

تعداد نتایج افزایش یافته است

هرچقدر نتایج و صفحات بیشتری در گوگل فهرست شوند ، نتایج بهتری نیز به کاربران نمایش داده خواهد شد. الگوریتم کافئین این شاخص را افزایش داده است به طوری که در برخی از نتایج جستجو شاهد افزایش 50درصدی ، لینک و تصاویر و وب سایت ها هستیم. در گذشته ، بینگ در این زمینه از گوگل جلوتر بود و هنگام جستجوی یک عبارت یا کلمه کلیدی ، آیتم ها و نتایج بیشتری را نمایش می داد.

پیش از سال 2010 ، تعداد وب سایتها ، تصاویر و لینک هایی که در پی جستجوی یک عبارت در گوگل نمایش داده می شد ، خیلی محدودتر از الان بود. اما امروزه اگر شما با جستجوی یک عبارت حتی اگر به صفحه 30 نتایج نیز بروید ، باز هم می توانید از گوگل بخواهید نتایج بیشتری را نمایش دهد.

بهبود ارتباط جستجو با نتایج

سرعت و تعداد نتایج ، فاکتورهای ملموسی هستند که توسط کافئین گوگل قابل مشاهده می باشند. اما این الگوریتم وظیفه مهمتری جهت ارتباط نتایج با جستجو داشته است. گوگل الگوریتم هوشمندی را ایجاد کرده که برای ارائه نتایج مناسب تر کاربرد دارد. این بدان معنی است که گوگل اکنون بهتر می تواند آنچه را که کاربر واقعاً به دنبال آن است را به وی نمایش دهد. همچنین می تواند تاکیدی بر استفاده از عبارات کلیدی طولانی تر در سئو باشد.

سایر مطالب مرتبط:

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *