چه تعداد لینک در یک صفحه درج کنیم؟

تعداد مناسب لینک در هر صفحه سایت

یکی از سوالات متداول در زمینه سئو که پاسخ دقیق به آن کمی دشوار است ، چند لینک در هر صفحه درج کنیم؟ می باشد. بسیاری از افراد به دنبال فرمولی هستند که نسبت تعداد لینک ها به متن را در صفحه تعیین کند ، اما در حقیقت چنین چیزی وجود ندارد. اما می توان گفت که به کار بردن بیش از حد لینک یا بکار نبردن و یا تعداد بسیار کم اقدام صحیحی نیست. بصورت تقریبی میتوان گفت که با توجه به تعداد کلمات ، چند لینک بهتر است استفاده شود. با مطالعه این مطلب ، اطلاعات بیشتری کسب خواهید کرد.

اگر شما مالک یک سایت خبری مثل تابناک باشید ، استفاده از تعداد زیادی لینک در یک صفحه مثلا 100 لینک نیز معقول و مناسب به نظر می رسد، اما اگر سایتی با تعداد صفحات کم دارید گاها یک یا دو لینک نیز کفایت می کند.

اما فرض می کنیم که وب سایت شما تعداد زیادی مطلب ، محصول و صفحه دارد، پس در این حالت تعداد زیاد لینک منعی ندارد و گوگل نیز بر تعدد و تنوع لینکها تاکید می کند.

مقاله بسیار مهم و کاربردی جهت بهبود سئو سایت و رتبه سایت: بهینه سازی لینک های داخلی سایت

به فکر کاربران خود باشید

درک این نکته که کاربران اینترنتی به دنبال دستیابی سریع به اطلاعات مدنظر خود هستند. لینکسازی یکی از روش هایی است که دستیابی به این هدف را آسان تر می کند.

از نکات مثبت ایجاد ده ها لینک به منابع و صفحات مختلف در یک زمینه یا موضوع خاص ، به شرط اینکه صفحات مرتبط را از قبل ایجاد کرده باشید ، امکان دسترسی راحت و سریع کاربران به مجموعه ای از مطالب و اطلاعات در یک حوزه خاص است، که این اقدام روشی کاربر پسند و موجب بهبود تجربه کاربری می شود و کمک می کند بازدیدکنندگان شما آنچه را به دنبال آن هستند به راحتی بدست آورند.

صفحاتی با لینکهای بسیار زیاد حرکت و مسیریابی کاربر را در سایت با مشکل مواجه خواهد کرد. زمانی که کاربران با تعداد زیادی لینک مواجه شوند ، امکان دارد دچار سردرگمی شوند و یا با کلیک بر روی چند لینک از هدف اصلی دور شوند.

سازماندهی تعداد لینک ها در صفحه

به طور کلی هرچه لینکهای بیشتری در یک صفحه داشته باشید ، باید سازماندهی و برنامه ریزی بهتری برای ایجاد آن صفحه داشته باشید. برخی از سایتها مانند google  دارای صفحاتی هستند که هرکدام بیش از 100 لینک دارند ، اما این صفحات به خوبی سازماندهی شده اند و به وضوح مشخص است که هر لینک در چه موردی است و چه هدفی را دنبال می کند و کاربران علت درج آن را درک می کنند.

اگر یک صفحه ، داراری بک لینک های باکیفیت زیادی باشد ، امکان اینکه لینک های بیشتری در آن قرار دهید نیز بیشتر خواهد بود. معمولا صفحه اصلی سایت این قابلیت را دارد.

همچنین بسیاری از متخصصین سئو ، صفحاتی با تعداد زیاد لینک را به عنوان مزرعه لینک می شناسند که یک مفهوم کاملا منفی و مخرب محسوب می شود که نکته ای منفی است که باید مدنظر قرار دهید.

خزنده گوگل تمام لینک ها را بررسی می کند

در گذشته درج تعداد بالای لینک در مطالب رایج بود و بسیاری از سایت ها از این تکنیک به منظور ارتقا رتبه در گوگل بهره می بردند. این امر عمدتاً به این دلیل بود که یافتن اطلاعات در اینترنت کار دشواری بود و گوگل توانایی حال حاضر در ارائه لیست نتایج جستجوی کامل و دقیق را نداشت و زمانی که یک کاربر وارد سایت خاصی می شد، به تمام لینکهای موجود بیشتر توجه می کرد.

اما اکنون جستجو در گوگل بسیار آسان تر و دقیقتر است و کاربران نیز علاقه کمتری به صفحاتی که از لینک ها اشباع شده اند دارند.

ربات جستجو و خزنده های گوگل  این توانایی را دارند که لینک های بسیاری را که در صفحه یافت می شود ، دنبال کنند.

طبق توصیه ها و دستورالعمل های مدیران گوگل ، به این دلیل که گوگل بات تمام لینک های صفحه را دنبال و بررسی می کند ، بهتر است کمتر از 100 لینک در صفحه قرار داده شود. اما امکان دارد صفحه ای باکیفیت و مطالب مهم دارای لینک های بیشتری نیز باشد و هیچ مشکلی نخواهد بود اگر بیش از صد لینک در آن دیده شود و خزنده موتور جستجو تمام آنها را به دقت بررسی خواهند کرد.

توجه به پیج رنک

اگر از Pagerank صفحه نگران هستید ، خوب است به یاد داشته باشید که هرچه لینک بیشتری در صفحه وجود داشته باشد ، پیج رنک آن افت خواهد داشت. اگر 1000 لینک در یک صفحه داشته باشید ، به هر یک از این لینک ها یک هزارم پیج رنک منتقل خواهد شد.

پیشنهاد می کنیم که صفحات سایت خود را یک بار چک کنید و نحوه لینکسازی و لینکهای درج شده در هر صفحه را بررسی کنید و نکته بالا را در نظر داشته باشید.

همچنین بررسی کنید که لینک های صفحه تا چه میزان با محتوای صفحه ارتباط موضوعی دارند. است ملاحظه کنید که صفحه وب شما به چه میزان ارتباط دارد.

همچنین تنوع لینک ، لینک follow ، لینک nofollow  ، لینک داخلی و لینک خروجی از سایت را فراموش نکنید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *